Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
half bewolkt 10° Half bewolkt

SantaRun 2019 : Schrijf je NU in !!

Zaterdag 7 december 2019, 20:16u

SantaRun 2019 : Schrijf je NU in !!

De 6e editie van de Rotary SantaRun: “Het vrolijkste event van Vlaardingen!”

 

Zondag 15 december start om 14:00 de 6e editie van de Rotary SantaRun. Vanaf het Veerplein zullen enkele honderden lopers voor het goede doel een parcours afleggen in een SantaPak. Iedereen kan meedoen; je mag rennen, joggen, wandelen, neem je hond mee of loop met de kinderwagen. Het maakt niet uit, als het maar gezellig is!

 

SantaRun & SantaWalk

De deelnemers kiezen tussen de SantaRun van 3,5 kilometer en een SantaWalk. De SantaWalk is een wandeling van 8 kilometer die in SantaPak langs de mooiste plekjes in Vlaardingen.

 

Bij aankomst op het veerplein wacht er voor alle deelnemers een medaille, koek & zopie en natuurlijk gezelligheid! Er is muziek, er zijn kraampjes waar versnaperingen zoals erwtensoep en gluhwein worden aangeboden, er is een springkasteel en live vermaak.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<


Traditionele SantaRun WarmingUp : het gaat er altijd gezellig aan toe !!


Het goede doel van dit jaar is het Rotary Jeugdfonds. Dit fonds is een initiatief van de beiden Rotary clubs in Vlaardingen (Rotary Vlaardingen en Rotary Vlaardingen ’80. Ze hebben de handen in elkaar gestoken om de jeugd in Vlaardingen, die het van huis uit minder hebben, te helpen zodat zij in gelegenheid zijn om te kunnen sporten, dansen of muziek te kunnen maken.

Middels een individuele of groepsbijdrage realiseert het fonds toegankelijkheid voor Sport en Cultuur voor de jeugd in Vlaardingen.

 

Er bestaan reeds verschillende initiatieven in en rondom Vlaardingen die het mogelijk maken om een individuele en of groepsbijdrage aan te vragen. In de praktijk blijkt dit echter niet voor iedereen voldoende te zijn wat soms resulteert in een beperking van deelname aan activiteiten. De Rotary clubs willen voorkomen en werkt samen met diverse stichtingen in Vlaardingen om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten, dansen of muziek te laten maken. De opbrengst van de Rotary SantaRun 2019 komt volledig ten goede van de jeugd in Vlaardingen!

 

Deelname SantaRun of SantaWalk

Deelname aan de SantaRun of SantaWalk kost 12,50 Euro per persoon. Daarvoor krijg je een SantaPak, een startbewijs en een onvergetelijke middag!Je kan je ook aanmelden als groep, team, vereniging of klas en je vervolgens laten sponsoren via de website. Zo ben je als individu of groep in staat meer geld op te halen voor het goede doel. Wil je met een grote groep deelnemen neem dan contact op met de organisatie via het formulier op de website.

 

De SantaRun start en eindigt aanstaande zondag om 14:00 uur en de SantaWalk start om 13:00 uur vanaf en op het Veerplein. Inschrijven doet u via de website: https://vlaardingen.rotarysantarun.nl.

 

Volg het event op Facebook en Instagram via rotarysantarunvlaardingen


Start van de SantaRun in 2018


967 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 december 2019, 20:27