Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Albert Heijn in winkelcentrum Liesveld is weer open

Dinsdag 16 juni 2020, 20:22u

Albert Heijn in winkelcentrum Liesveld is weer open

 

Nieuwste winkelconcept met veel vers

 

Dinsdag 16 juni ging Albert Heijn in het Vlaardingse winkelcentrum Liesveld weer open. De supermarkt aan het Veerplein is flink verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen verloopt sneller omdat er meer zelfscankassa’s zijn.

 

Meteen al bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met 'dry misting', een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

 

Reacties

“We zijn de eerste Albert Heijn in Vlaardingen met het nieuwe concept. Je vindt bij ons veel meer vers en lekker veel voordeel”, vertelt supermarktmanager Jim de Groot. “Door de bredere gangpaden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen is er meer ruimte in de winkel. De eerste reacties van klanten zijn erg positief, zij vinden het nu prettiger winkelen. Uiteraard is er ook veel waardering voor het uitgebreide versaanbod. We zitten al meer dan 25 jaar aan het Veerplein, meteen na de start van winkelcentrum Liesveld. Maar nog nooit is de winkel zo mooi geweest als nu!”

 

1,5 meter

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Albert Heijn doet een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen.

Jim de Groot: “Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM”. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat op www.ah.nl/samen

 

Albert Heijn aan het Veerplein 112 in Vlaardingen is open :

maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur

en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.


1639 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 16 juni 2020, 20:29