Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Zaterdag 4 juli : 2e editie Jeugdvoetbaldag bij Deltasport

Dinsdag 30 juni 2020, 20:33u

Zaterdag 4 juli : 2e editie Jeugdvoetbaldag bij Deltasport

 

Na een succesvolle eerste editie is de inschrijving voor de 2e editie van de Jeugdvoetbaldag bij Deltasport van start gegaan. De tweede Jeugdvoetbaldag wordt gehouden op zaterdag 4 juli van 13.00 – 14.30 uur en alle jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar zijn van harte welkom.

Wegens de regel- en wetgeving van het RIVM is er wel een inschrijving nodig om mee te doen.

 

Nadat er op zaterdag 23 mei om klokslag 13.00 uur zo’n 20 kinderen op het veld stonden om mee te doen aan de eerste editie van de Jeugdvoetbaldag op sportcomplex Broekpolder en deze dag door zowel de kinderen, de ouders als de organisatie werd gezien als een groot succes heeft Deltasport besloten een tweede Jeugdvoetbaldag te organiseren.Alle jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina van de Jeugdvoetbaldag.

Ook kunnen zij zich inschrijven door een e-mail te sturen naar jeugdvoetbaldag@svdeltasport.nl.

 

Wegens de richtlijnen en regel- en wetgeving van het RIVM zal Deltasport zich strikt houden aan de voorgeschreven regels. Bij inschrijving ontvangt u een protocol welke is goedgekeurd door de gemeente Vlaardingen waarin alle regels staan voor de Jeugdvoetbaldag. Deltasport hoopt hierbij op de medewerking van de ouder(s) en/of verzorger(s).

 

Schrijf jezelf of je kind nu in voor de 2e editie van de Jeugdvoetbaldag en laten we er met z’n alle net zo’n succes van maken als de eerste keer !

 1449 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 30 juni 2020, 20:36