Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

DOK99 weer open : bowlen,eten & drinken !

Maandag 6 juli 2020, 14:54u

DOK99 weer open : bowlen,eten & drinken !

 

Na maanden van verplichte sluiting door de coronamaatregelen opende bowlingcentrum DOK99 Vlaardingen afgelopen vrijdag 3 juli weer haar deuren om te bowlen en te eten.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen voorgeschreven door het RIVM en de NVB (Nederlandse Vereniging Bowlingondernemers)

 

Ruim drie en een halve maand is DOK99 Vlaardingen verplicht gesloten geweest. Een lastige periode voor eigenaar Tom Fennema: "In de eerste plaats is de gehele coronasituatie vervelend voor iedereen. In die zin zijn wij geen uitzondering.  Maar dat neemt niet weg dat ik het lastig vond om de deuren te sluiten. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor het personeel."Gedurende de sluiting heeft Tom zich vooral bezig gehouden met de administratie, onderhoudswerkzaamheden en uiteraard de contacten met andere bowlingcentra. "Ik doe de administratie liever onder andere omstandigheden ja, maar ik moet bekennen dat het wel een geschikt moment was om de administratie te doen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. In die zin zijn we er dan ook helemaal klaar voor om weer de deuren te openen!"

 

Lange tijd zag het er naar uit dat bowlingcentra nog niet open mochten. Dit met name vanwege hun status als binnensport, terwijl andere horecagelegenheden wel al open mochten. Maar het hoge woord is er uit en mogen bowlingcentra weer open. Vrijdag 3 juli was het eindelijk zover en opende DOK99 Vlaardingen weer haar deuren voor haar gasten om te bowlen en te eten. "Ook arrangementen als steengrillen en kinderfeesten kunnen weer geboekt worden. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM en de NBF." geeft Tom aan. "Zo zullen we vier personen per baan toelaten in plaats van het reguliere aantal van zes. Ook aan tafel zijn er maatregelen getroffen om voldoende afstand te kunnen bewaren."Het team van DOK99 Vlaardingen heeft zin in de heropening.

"Ook voor ons is leuk om weer klaar te kunnen staan voor onze gasten en hen een gezellige avond aan te bieden." Lachend voegt Tom er aan toe: "Je gaat toch het geluid van de omvallende pins missen."

 

Voor meer info en boekingen : https://vlaardingen.dok99.nl/

 

DOK99 Vlaardingen

Anna van Saksenweg 1

3136 CJ  Vlaardingen
010 - 474 07 741434 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 6 juli 2020, 15:13