Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Aanjaagbudget voor sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden

Vrijdag 10 juli 2020, 10:21u

Aanjaagbudget voor sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.


Om het sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden te versterken, kunnen organisaties tot 12 augustus 2020 het aanjaagbudget 'Ruimte voor sport en bewegen om de hoek' aanvragen voor maximaal 2.500 euro. Organisaties met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen.


Het belang van sport en bewegen voor onze gezondheid is de afgelopen maanden nog duidelijker geworden. In de komende zomerperiode zullen veel mensen thuisblijven in plaats van dat zij erop uit trekken. Hierdoor stijgt de sport- en beweegbehoefte op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice hebben de handen in één geslagen en willen deze overstijgende behoefte aanpakken. Met het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ worden organisaties gestimuleerd om sport- en beweegaanbod aan te bieden op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.


Met name organisaties met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Organisatie ontvangen maximaal een subsidie van 2.500 euro. Daarbij wordt ook gevraagd om eigen inzet van tijd of financiële middelen.

Organisatie die de aanvraag voor 17 juli om 15:00 hebben ingediend, krijgen op 21 juli te horen of de aanvraag is goedgekeurd.


Meer informatie over het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ is te vinden op www.teamsportservice.nl/aanjaagbudget.

 ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ is onderdeel van de startnotitie Sport en Recreatie van de provincie Zuid-Holland. De startnotitie richt zich met name op het faciliteren en stimuleren van bewoners om meer naar buiten te gaan om in een beweegvriendelijke(r) omgeving te recreëren en sporten.

 

berichtbron Team Sportservice Zuid-Holland


942 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 juli 2020, 10:46