Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Buitenruimte Zwembad De Kulk is geopend

Maandag 20 juli 2020, 20:53u

Buitenruimte Zwembad De Kulk is geopend

 

Zaterdag 18 juli was de officiële opening van de buitenruimte bij Zwembad- en Brasserie De Kulk. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. Je kunt er nu heerlijk ontspannen, eten en drinken met je gezin, met vrienden, zonnen in de ligweide, spelen en diverse activiteiten ondernemen.

 

Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd en er is uiteraard de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten van de lunchkaart van de Brasserie of gewoon een kopje koffie of een borrel te halen. Voor de opening waren er speciaal diverse activiteiten voor de kinderen geregeld. Zo stonden er een groot springkussen en een tobbedansbaan. Deze zorgde voor de nodige verkoeling op een zonovergoten dag. Ouders genoten ondertussen van een hapje en drankje op het terras. Een DJ zorgde voor een zomerse sfeer met bijpassende muziek en er kon genoten worden van een overheerlijk barbecuemenu en cocktails.

 

De hele zomer kun je gratis relaxen, borrelen, lunchen, zonnen en spelen bij de buitenruimte bij De Kulk. En als je het leuk vindt, kun je dit combineren met zwemmen en zelfs ook varen op de Vaart met een elektrische sloep! Op diverse momenten word je verrast door livemuziek en andere leuke activiteiten.

 

Gratis gezinskaartjes voor zwemmen & ontspannen

Om de opening te vieren, worden er gratis gezinskaartjes vergeven om te zwemmen & te ontspannen! Hoe je deze kunt winnen? Bekijk dan de Facebookpagina van Brasserie De Kulk of www.buitenbijdekulk.nl

 

 

berichtbron Zwembad De Kulk

foto Renee Jacky Media


1553 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 juli 2020, 21:03