Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 16 juli 2024
half bewolkt 17° Half bewolkt

De Beddengoedexpress : wij bezorgen GRATIS aan huis in Vlaardingen en S'dam-noord

Zaterdag 26 december 2020, 14:37u

De Beddengoedexpress : wij bezorgen GRATIS aan huis in Vlaardingen en S'dam-noord

 

Door de lockdown staat De Beddengoedkraam nu niet op de Vlaardingse weekmarkten.

Daarom gaat De Beddengoedexpress nu GRATIS bij je aan huis bezorgen in Vlaardingen en S'dam-noord!

 

Door de huidige lockdown maatregel staat er momenteel geen "niet essentiele" marktkramen op de Vlaardingse weekmarkten. Een maatregel die helaas noodzakelijk is om het corona virus terug te dringen. Hierdoor heeft ook De Beddengoedkraam niet haar vertrouwde marktkraam op de weekmarkt staan.

 

De Beddengoedkraam gaat nu over op Gratis bezorging met De Beddengoedexpress

"Een lockdown van 5 weken in de druktste tijd van het jaar is voor de kleine ondernemer geen lolletje. Om toch door te kunnen gaan met de verkoop van beddengoed is de nieuwste collectie op de website aangevuld. Een prachtige wintercollectie met dessins van katoen-flanel, 100% katoen-satijn en fijne katoen. En dit alles uiteraard met de welbekende mooie Kraamprijzen.

Ook staan de hoofkussens en 90% donsdekbedden nu op de webpagina. Hiermee ben ik afgelopen week druk bezig geweest om online zichtbaar te maken", aldus Cees Groen.

 

"De klantengroep van De Beddengoedkraam woont veelal in Vlaardingen en Schiedam-noord. Speciaal voor deze klanten bezorg ik nu geheel GRATIS aan huis ! Dus beste mensen, heeft u een nieuw overtrek nodig, een hoofdkussen of een mooi nieuw donsdekbed bestel het dan bij uw lokale marktkraam. Kijk op de webpagina DeBeddengoedkraam.nl, bestel met een mailtje en ik kom het gewoon bij je aan huis brengen."

 

De gehele collectie vindt u op De Beddengoedkraam.nl

 

ps.: Ik heb ook witte hoeslakens in percale en jersey in alle maten op voorraad. Een kleur kan ik voor je bestellen. Ook topperhoeslakens en splittopper hoeslakens kan ik voor je bestellen. Dit alles staat nog niet op de webpagina, maar geef het aan in een mailtje.
1796 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 26 december 2020, 15:21