Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Zaterdag 16 oktober : KinderBoekenFeest in Bibliotheek Vlaardingen Centrum

Maandag 11 oktober 2021, 20:47u

KinderBoekenFeest 2021

 

Als afsluiting van de Kinderboekenweek ‘Worden wat je wil’ vieren we op zaterdag 16 oktober van 10.30-15.30 uur het KinderBoekenFeest in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

Alle kinderen zijn welkom: lid of geen lid, toegang gratis. Wil jij avonturier, wereldredder, smulpaap, talenwonder, uitvinder, artiest of goochelaar worden? Ontdek deze dag wat jij leuk vindt!

 

Activiteiten

Tijdens het KinderBoekenFeest is er in de Medialounge een goochelvoorstelling en gaat Renske Verbeek, de directeur van de Stadsgehoorzaal, voorlezen en vertellen over haar beroep. Kinderkoor Villa Voice treedt op en Everlyne Mostert van Acteer & Meer verzorgt een interactieve beroepenvoorstelling.

 

Op de eerste etage kunnen kinderen bij Circus Hannes leren hoe ze circusartiest kunnen worden en verkleed op de foto bij onze biebfotograaf. Ook is er een beroepenboekenspeurtocht, een muzikale boekenbingo en een knutseltafel.

 

Op de 2e etage organiseert het Archeologisch Depot deze dag heel bijzondere activiteiten. Vondsten opgraven en daarvan een tentoonstelling maken. Of wat dacht je van een pluk schapenwol zelf een gesponnen draad spinnen. Je kunt ook een (papieren) bord schilderen, naar voorbeeld van oude exemplaren die de archeologen vonden!

 

Ook de dames van het Vlaardings Tapijt zijn aanwezig, daar kun zelf je eerste borduursteken op een proeflapje te zetten.

 

Meer informatie en aanmelden: www.debibliotheekdeplataan.nl (agenda).

 1230 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 11 oktober 2021, 20:49