Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 18 mei 2024
licht bewolkt 19° Licht bewolkt

Odensehuis de Bovenkamer dé ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie

Zaterdag 25 juni 2022, 23:57u

Odensehuis de Bovenkamer dé ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie

 

In Vlaardingen bevindt zich het Odensehuis De Bovenkamer in het prachtige gebouw van de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Hier worden iedere dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 - 13.00 uur gezellige bijeenkomsten georganiseerd voor mensen met beginnende dementie, hun mantelzorgers, vrienden en familie. Hier ontmoet men elkaar op een informele en plezierige wijze en krijgt men ondersteuning vanuit medewerkers en vrijwilligers van het Odensehuis.

 

De Bovenkamer staat voor:

• het vormen van een netwerk/steunstructuur voor mensen met beginnende dementie en hun partner/mantelzorgers in de wijk.

• het bevorderen van sociale cohesie door het verbinden van maatschappelijke organisaties, buurtbewoners en mensen met dementie en hun mantelzorgers.

• de bevordering van zo lang mogelijk thuis wonen (en uitstel van dure zorg) door ondersteuning van mantelzorgers, het aanreiken van kennis over zorg aan mensen met dementie en het zorgdragen voor zinvolle dagbesteding.

 

Open deuren op 12 en 14 juli a.s.

Wij hebben ruimte voor nieuwe deelnemers op dinsdag en donderdag. En we openen speciaal voor u (en uw naasten) op 12 en 14 juli onze deuren van 10.30-12.00 uur.

 

Wil Roode en Lydia Maathuis heten u hartelijk welkom. Zij vertellen en laten u graag zien waar we samen voor staan. Komt u liever op een andere dag? Dat kan ook zeker. Voor meer informatie en aanmelden belt u: 06-51200622 of mailt u naar contact@debovenkamer.info. Kijk ook op onze nieuwe website. https://www.debovenkamer.info/ En volgt u ons ook op Facebook Odensehuis De Bovenkamer. We plaatsen wekelijks leuke berichten over wat we samen beleven.

 

We zien u graag in De Bovenkamer!2858 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 26 juni 2022, 00:00