Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 mei 2024
bewolkt 13° Bewolkt

Grote lichtgevende kubussen van Leerlingen 't Palet Holy in etalage Veerplein 27

Vrijdag 21 december 2018, 22:57u

kubussen in etalage Veerplein 27


Grote lichtgevende kubussen van Leerlingen 't Palet Holy in etalage Veerplein 27

 

De grote lichtgevende kubussen die leerlingen van 't Palet Holy maakten, sieren vanaf deze week de etalage van Veerplein 27. Een mooie tijdelijk invulling voor dit leegstaande winkelpand

 

De leerlingen van ’t Palet Holy toonden al eerder op vrijdagavond 30 november hun Urban Senses 3D kunstwerken op het Veerplein. De stichting Anti Pesto organiseerde daar samen met de basisschool het “1018 Outdoor Museum”.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



Voorafgaand aan dit evenement was er een 1018 tekenwedstrijd georganiseerd onder de leerlingen van basisschool 't Palet Holy. De 8 gelukkige winnaars mochten hun 1018 tekeningen napuzzelen met de Urban Puzzel in grote lichtgevende kubussen. Het  “1018 Outdoor Museum”, alwaar de lichtgevende kubussen getoond werden, werd een groot succes !

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<


Urban Puzzel's op basischool 't Palet Holy


De organisatie ging na het evenement op het Veerplein in gesprek met de Gemeente Vlaardingen om de kubussen in een lege winkeletalage te plaatsen, zodat nog meer inwoners de kunstwerken van de kinderen kunnen zien. De eigenaar van het winkelpand Veerplein 27 vond dit een leuk idee en stelde de etalage voor deze lichtgevende kubussen graag ter beschikking.

 

De kubussen geven nu meteen extra sfeer aan het winkelcentrum in de donkere dagen !


Lichtgevende kubussen op het Veerplein tijdens “1018 Outdoor Museum”.


1752 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 21 december 2018, 23:19